Pizza redt man het leven 

Ze zeggen dat veel pizza’s eten slecht is voor de gezondheid maar in sommige gevallen geldt precies het tegenovergestelde. Een Amerikaanse pizzafanaat dankt zelfs zijn leven aan de smakelijke deegschijven. 

De man in kwestie, de 48-jarige Kirk Alexander, bestelde met de regelmaat van de klok pizza bij één en hetzelfde bedrijf in het stadje Salem, Oregon. Toen ze daar al elf dagen niets meer van hem gehoord hadden, werden de pizzabakkers ongerust.

Ze besloten hierop een medewerker naar het huis van deze Alexander te sturen om poolshoogte te nemen. De koerier belde meermaals aan bij het huis, en hoewel de lichten en ook de televisie aan waren, werd de deur niet voor hem opengedaan. Hierop besloot de doortastende koerier de hulpdiensten in te schakelen.

Stabiel

Dat bleek een uitstekende inschatting, want het was inderdaad behoorlijk mis met de trouwe klant. Hij werd in slechte toestand op de grond aangetroffen, vermoedelijk als gevolg van een hersenbloeding.

Alexander is naar het ziekenhuis overgebracht en verkeerd volgens de NOS inmiddels in stabiele toestand.

En zo zie je maar weer. Pizza is niet altijd een slecht idee.

giphy

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s