Sterrenstulpje: Snooki

Ze staat niet direct bekend om haar verfijnde smaak, maar toch is de woning van MTV-adept Snooki vermoedelijk mooier dan je zou denken. Ze laat hem je zelf zien.

De woning is druk, kitscherig (om niet te zeggen ordinair) en ietwat over the top en daarmee dus eigenlijk een prima afspiegeling van de persoonlijkheid van Jersey Shore-castlid Snooki. Maar hij lijkt ook weer niet al te lukraak ingericht. En het onderkomen is waarschijnlijk ook groter dan je zou verwachten.

De rondleiding is geïnitieerd door FYI Television Network en beperkt zich tot Snooki’s slaapkamer, giga-badkamer en inloopkast, maar hieruit blijkt al wel dat ze weinig heeft om zich voor te schamen. Haar seksleven en de inhoud van haar nachtje dan uitgezonderd.

Bonus komt in de vorm van twee schattige mini-Snooki’s.

Meer huizen van sterren zien? Klik hier.

 

House of Snooki: