Fun #Food Dairy: Pauline (Uit Pauline’s Keuken) 

Steeds meer foodies kiezen ervoor hun ‘verorberingen’ vast te leggen in een eetdagboek en TheHappyHouse selecteert hier de meest smaakmakende opnames. Laat je inspireren door de originele, culinaire en/of gezonde menu’s van de beste foodbloggers! Dit keer een overvloed aan koffie, een gebrek aan water en onweerstaanbare verleidingen met Pauline Weuring.

Ze heeft een succesvolle blog (Uit Pauline’s Keuken), schreef een geweldig kookboek met Kris Verburgh (Het Voedselzandloper Kookboek) én een op eigen titel. En het tweede is inmiddels in de maak. Een echte foodie mag je Pauline dus gerust noemen, haar hele leven draait erom.

Juist daarom is het van belang het allemaal een beetje in balans te houden. En dus probeert de lekkerbek ‘slechte’ dingen zoveel mogelijk voor het weekend te bewaren en door de weeks gezond te eten.

Dit eetdagboek is opgenomen op een doordeweekse dag. Ergo: laat de herkenbare strijd tussen zelfdiscipline en worteltjes enerzijds, en verleidingen en loze calorieën anderzijds beginnen! Wie zal er winnen?

Het eetdagboek van Pauline Weuring:

Eerdere afleveringen uit deze rubriek zien? Klik hier.