Sterrenstulpje: Kylie Jenner

Haar huidige woning heeft ze pas ruim een jaar, maar Kylie Jenner was blijkbaar alweer toe aan een upgrade. En als je de foto’s ziet kun je dat haar nauwelijks kwalijk nemen.

Nog een plus van de nieuwe woning is dat hij op een steenworp afstand ligt van mama Kris Kardashian en zus Kim, die eveneens in Hidden Hills, nabij Calabasas, wonen. Maar het zal toch het huis zelf geweest zijn dat voor de doorslag heeft gezorgd.

Het optrekje, dat Kylie (18) van de markt haalde voor ongeveer 6 miljoen dollar, is namelijk groot en luxe (duh) maar heeft tevens een vriendelijke, zachte uitstraling. Het wordt omringd door een tuin, met zwembad en buitenkeuken, en kent binnen ruime vertrekken met grote raampartijen en houten vloeren. Het heeft zes slaapkamers, zeven badkamers en een inloopkast die groter is dan de gemiddelde studentenkamer.

Oude woning

Wanneer ze er precies intrekt is onduidelijk. Wel zou haar oude woning al zo goed als verkocht zijn, zo weet TMZ. Ze betaalde daar vorig jaar 2,7 miljoen dollar voor en het zou nu voor nagenoeg 3 miljoen verkocht worden.

De huizen van andere sterren zien? Je vindt ze hier.

Foto’s:

kylie-house-1 kyliejenner27 kylehouse2 kylehouse4 kylehouse3 kylehouse6 kylehouse5 kyliejenner11 kyliejener7 kyliejenner18 kyliejenner14 kylehouse7 kyliejenner23 kyliejenner24