Ben je van de maaltijdboxen? Dít is de beste..

Als het om maaltijdboxen gaat is HelloFresh waarschijnlijk de meest bekende, maar dat wil duidelijk niet zeggen dat deze daarmee ook het meest gewaardeerd is. Albert Heijn doet het met de Allerhandebox althans een stuk beter, die is met een rapportcijfer van een 7,6 zelfs de onbetwiste favoriet!

Ook Marley Spoon (7,3), de biologische Beebox (6,9) en de Mathijs Maaltijdbox (eveneens een 6,9) stemmen gebruikers duidelijk tevreden.

Streekbox kreeg een 6,5 toebedeeld en HelloFresh blijft hangen op een 6,0. Van De Krat kon geen rapportcijfer opgemaakt worden.

Deze cijfers kwamen naar voren uit een enquête van de Consumentenbond, waarover de Levensmiddelenkrant bericht. Voor de rondvraag werden 7000 lekkerbekken aan de tand gevoeld.

Prijs

De Allerhandebox wordt vooral gewaardeerd om de prijs en het feit dat de consument nergens aan vastzit. Precies dezelfde punten waar HelloFresh het relatief lage cijfer aan overhoudt. Bovendien worden verkopers van deze leverancier te opdringerig gevonden en wordt ook het overenthousiaste reclamebeleid van dit bedrijf niet erg op prijs gesteld.

Lees ook: Kritiek op Hellofresh neemt toe.

De Allerhandebox vs HelloFresh en Marley Spoon: