Sterrenstulpje: Sylvie Meis

Je ziet echt niet alles. En wat je wel ziet gaat eerlijk gezegd nogal vluchtig. En toch vind je hier dit summiere binnenkijkje in de woning van Sylvie Meis, omdat het evengoed bijzonder is! Nooit eerder namelijk liet ze een camera de drempel van haar stulpje passeren.

De (Duitse) rondleiding in de penthouse van Sylvie Meis is opgenomen onder het mom ‘een dag in het leven van..’ En Zoomin.TV heeft de belachelijk knappe blondine in ieder geval zover gekregen dat ze haar woonkamer (check de hoge plafonds!), haar babyblauwe keuken en haar sportvertrek laat zien.

In ieder geval is het genoeg om een indruk te krijgen van de chique, in het Duitse Hamburg gelegen stek. Waar de Nutella blijkbaar gewoon op tafel staat…

giphy)

Ook de huizen van onder meer Kylie Jenner, Reinout Oerlemans en Taylor Swift zien? Klik hier.

Een dag in het leven van Sylvie Meis: