Bacon eten is nu een baan

De hele dag een beetje knapperige bacon eten, en dan zeggen wat je van die bacon vindt. Dat is in het kort de nieuwe vacature van Time Inc, ook wel: de droombaan.

De zogenaamde bacon-recensent zal aan de slag gaan bij één van de bedrijven van Time Inc, ontbijt- en lunchketen Extra Crispy. En het is daadwerkelijk de bedoeling dat degene die de baan weet te bemachtigen, van bacon eten zijn hoofdtaak maakt.

Helaas is de functie slechts in het leven geroepen voor een periode van drie maanden, maar je mag wel bacon eten! De hele dag! Terwijl je daarvoor betaald krijgt!

giphyVerlegen

“Onze bacon-criticus mag overal in de Verenigde Staten leven en zal drie maanden lang onderzoek doen naar, schrijven over en geobsedeerd zijn door bacon”, aldus de officiële vacature-tekst zoals die te vinden is op de website van het Amerikaanse bedrijf. “En ja, dit is een échte, betaalde vacature die we in de nabije toekomst hopen te vullen.”

Het bedrijf is specifiek op zoek naar iemand die nooit om een mening verlegen zit en grondig te werk gaat gedurende dit onderzoek, aangezien deze persoon gaat bepalen welke bacon in het land het beste is. Andere kwalificaties zijn onder meer een ‘hang naar avontuur’ en een ‘verschrikkelijke trek – in bacon’.

Ondergoed

Wie kans wil maken op de baan zal een motiverende brief moeten schrijven van ongeveer 600 woorden en naar de V.S. moeten verhuizen. Wie daar geen zin in heeft kan ook naar bacon geurend ondergoed kopen. Dan zit je feitelijk ook de hele dag tussen de bacon. Niet?