Rudolph van Veen naar SBS6 

Taart, en dit keer niet van maar vóór Rudolph van Veen! De kookheld en opruimextremist, die onlangs bekendmaakte niet langer voor 24Kitchen werkzaam te zijn, heeft een nieuwe plek op de televisie veroverd. De tv-kok is door SBS binnengehaald.

giphyDe gezelligste chef van het land zal op SBS6 een kookprogramma gaan presenteren, en wel met een oude bekende van hem! ‘Over smaak valt te twisten’ wordt namelijk mede gepresenteerd door Irene Moors. De twee kennen elkaar uit hun tijd bij RTL4, waar ze jarenlang samen te zien waren in onder meer Life & Cooking.

Het nieuwe kookprogramma zal volledig draaien om kookclubs die de strijd met elkaar aangaan, zo maakte de zender zelf bekend. Het programma zal dit najaar op de televisie te zien zijn.

24Kitchen

Van Veen kondigde ruim drie maanden geleden aan niet meer werkzaam te zijn voor 24Kitchen. Vijf jaar geleden stond de televisiekok nog aan de wieg van de kookzender, maar twee jaar terug viel deze in handen van Fox International Channels en dat bleek het begin van het einde voor Van Veens carrière aldaar.

“Iedereen waar ik mee ben begonnen is weg. Fox heeft een andere visie dan ik. Het waren vijf mooie, intensieve jaren, maar nu is er ook ruimte voor iets anders”, lichtte Van Veen zijn beslissing toe.