Fun #Food Diary: Geertje valt af met Fajah

Steeds meer foodies kiezen ervoor hun ‘verorberingen’ vast te leggen in een eetdagboek en TheHappyHouse selecteert hieruit de meest smaakmakende opnames. Laat je inspireren door de originele, culinaire en/of gezonde menu’s van de beste foodbloggers! Dit keer blogster Geertje over de Killerbody-afslankmethode.

Geertje probeert wat kilootjes van zich af te schudden en wel met behulp van Fajah Lourens Killerbody Dieet. Je weet wel, dat afslankboek dat momenteel niet uit top-10 van bestverkopende boeken te slaan is. Op het moment van filmen is Geertje ongeveer zes weken bezig en bevindt ze zich in ‘fase 2’.
Ben je nieuwsgierig naar de methode? Naar wat er zoal op het menu staat? De bloggende moeder filmt haar eten liefst drie dagen lang en ook al doet ze welhaast consequent níét wat Fajah opdraagt, je krijgt toch wel een idee van deze afslankmethode.
Meer over Geertje vind je hier (Facebook), hier (YouTube) of hier (website).
Eerdere afleveringen uit deze rubriek zien? Klik hier. 
 Eetdagboek van drie dagen Killerbody dieet: