Gluren bij de Buren: Chewy, de hond

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis mogen rondkijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: Arden Cho (maar eigenlijk Chewy).

Voor het eerst een hond in deze rubriek, maar dat valt niets tegen! Bovengemiddelde fluffigheid, een charmante oogopslag en een uiterst aandoenlijke sessie wakker worden zorgen daar wel voor.

En dat deze home tour volledig om de hond draait is geen toeval. Arden Cho (actrice, zangeres, model én baasje van het überschattige monstertje) heeft er bewust voor gekozen een house tour te doen door de ogen van haar hond.

Favo-hangplekjes

Dus je gaat veel van de hond zien. Van zijn beste speelgoed tot een aantal van de favo-hangplekjes van het beest. Dat wil althans zeggen: als je niet al te veel afgeleid raakt door het al naargelang sterker wordende idee dat we met een zeer verwende variant van doen hebben.

Mocht je wel wat afgeleid raken, kijk de video dan vooral nogmaals. Hij is, zeker voor deze rubriek, relatief kort en de opname behelst een aantal super creatieve decoratie- en opbergideeën!

Meer over Arden vind je hier (Wiki), hier (YouTube) of hier (Twitter). Chewy heeft geen website.

Andere woningen uit Gluren bij de Buren vind je hier.

Chewy’s house tour + tricks: