Fun #Food Diary: Suikerjunk Bibi Breijman

Steeds meer foodies kiezen ervoor hun ‘verorberingen’ vast te leggen in een eetdagboek en TheHappyHouse selecteert hieruit de meest smaakmakende opnames. Laat je inspireren door de originele, culinaire en/of gezonde menu’s van de beste foodbloggers! Dit keer: Bibi Breijman kickt af van suiker.

Bibi ‘kaboutertje’ Breijman heeft een prachtig figuur, wat opmerkelijk is als je weet dat ze nagenoeg alleen suiker eet. De hele dag door. Zoals ze zelf zegt: “Ik eet niet heel veel op een dag, maar hetgeen wat ik eet, is alleen maar zoet.”

Het mag haar dan niet aan te zien zijn, zo veel zoet is natuurlijk niet goed voor je en dat snapt de Oh Oh Cherso-deelneemster (na het zien van een voor haar angstaanjagend televisieprogramma) inmiddels ook.

Ergo: Bibi moet afkicken!

En dus neemt ze je een week lang mee en maakt je onderdeel van haar gevecht tegen Het Zoete Kwaad. Je ziet haar keuzes, haar alternatieven (zoetjes, honing) en haar zwakke momenten. Kan ze de hoofdpijnen en flauwtes aan?! Of wordt het tóch die Kinder Bueno?

Meer over Bibi vind je hier (YouTube) hier (website) of hier (Twitter).

Eerdere afleveringen uit deze rubriek zien? Klik hier. 

EETDAGBOEK | BIBI BREIJMAN: