Sterrenstulpje: Taylor Swift

Het leven van Taylor Swift is momenteel toch al vrij turbulent, dus daar kan een verbouwing ook nog wel bij. En gelukkig hoeft ze in afwachting van het resultaat niet in een kartonnen doos te verblijven.

Onlangs was Swift al onderdeel van deze rubriek, maar dat betrof haar woning in Beverly Hills. Ze heeft ook nog een fenomenaal strandhuis (Rhode Island) en enkele meer klassieke villa’s (Reading, Nashville en Barnstable), maar het is haar penthouse in New York die momenteel verbouwd wordt.

Daar moest natuurlijk een vervangende woning voor komen en dat is gelukt. Het tijdelijke onderkomen van de zangeres ligt in de populaire wijk West Village en telt in totaal vier verdiepingen. Het heeft een garage, een binnenzwembad, een kelder, een patio en vijf slaapkamers.

Maar het zijn vermoedelijk vooral de details die ervoor zullen zorgen dat Swift een fijn verblijf tegemoet gaat, zoals de hoge plafonds, enorme raampartijen en architectonische finesses zoals atypische plafonds, sfeervolle togen en veelvuldig gebruik van muur-uitsparingen.

Een jaar

Volgens Page Six zal de succesvolle zangeres, die 40.000 dollar per maand moet aftikken voor de stek, minstens een jaar in de woning verblijven.

Ook de huizen van Brangelina, Sylvie Meis en Kylie Jenner zien? Klik hier.

Foto’s (via Corcoran.com):
tay1 tay2 tay3 tay4 tay5 tay6 tay7 tay8 tay9 tay10