Deze huizen in LA werden gebouwd in slechts vijf uurtjes

Met de komst van zogenaamde prefab huizen is het bouwen van een woning een snelle aangelegenheid geworden. Wat ze nu in Los Angeles hebben gedaan slaat echter alles: daar zijn liefst zes volwaardige huizen uit de grond gestampt in nog geen dertig uur tijd.

Er was een tijd dat het maanden duurde om een huis te bouwen. Door slimme voorproductie werd dat steeds vaker dagen, maar anno 2016 kost het blijkbaar slechts nog uurtjes om een drie verdiepingen tellende woning, compleet met drie slaapkamers en net zoveel badkamers (!), uit de grond de stampen.

Dat is althans wat het bedrijf Living Homes in Los Angeles voor elkaar gekregen heeft. Het gaat in totaal om zes huizen (3 twee-onder-één-kaps) die op deze gezwinde manier opgebouwd zijn.

Met elk van hen zijn ze om precies te zijn vijf uurtjes in de weer geweest. Dat is inclusief ramen, vloeren, keuken, riolering en licht.

Balkons & Tuin

De woningen, die te vinden zijn in de wijk Atwater Village, zijn bovendien eco-vriendelijk, onder meer doordat ze gebruik maken van zonne-energie. Alle zes hebben ze balkons zowel als een tuin.

En wie denkt dat het wel om halfbakken verblijfplaatsen moet gaan, zie de foto’s maar!

Foto’s (Via Inhabitat): 

pre2 pre3 pre4 pre pre1 pre8 pre6 pre7 pre5

LivingHomes Atwater Installatie: