Fun #Food Diary: Eat Clean Queen Kim

Steeds meer foodies kiezen ervoor hun ‘verorberingen’ vast te leggen in een eetdagboek en TheHappyHouse selecteert hieruit de meest smaakmakende opnames. Laat je inspireren door de originele, culinaire en/of gezonde menu’s van de beste foodbloggers! Dit keer: gekke Kim uit Rotterdam.

Mocht je je afvragen of er überhaupt nog mensen zijn die skaten, dat is zo! Blogger/vlogger Kim (de Eat Clean Queen) bindt de vierdubbele wieltjes nog wel eens onder! En voor haar kijkers is dat óók leuk want die kunnen zo mooi weer even zien hoe prachtig Nederland eigenlijk is zonder zelf ook maar een kilometer af te leggen.

Dat is allemaal leuk en aardig en groen en nostalgisch enzo (ik bedoel, er is een molen en alles), daar gaat het hier niet om. Hier gaat het natuurlijk om wat deze Rotterdamse zoal eet.

Dat is in de regel aan de gezonde kant en tegelijkertijd verschrikkelijk normaal. Een mooie balans, zeker, maar misschien niet de meest inspirerende?! Misschien niet. Maar Kims neiging zichzelf alles behalve serieus te nemen maakt de video gelukkig evengoed de moeite waard..

Meer van alles:

Meer weten over deze vloggende blogger? Klik hier (blog), hier (YouTube) of hier (Twitter).

Eerdere afleveringen uit deze rubriek zien? Klik hier. 

Eetdagboek vlogger Kim: