Fun #Food Diary: Lily Pebbles

Steeds meer foodies kiezen ervoor hun ‘verorberingen’ vast te leggen in een eetdagboek en TheHappyHouse selecteert hieruit de meest smaakmakende opnames. Laat je inspireren door de originele, culinaire en/of gezonde menu’s van de beste foodbloggers! Dit keer: Lily Pebbles uit Londen. 

Ze heeft wat rare gewoonten (bacon uit de magnetron, alles met ketchup) en wat dubieuze motivaties om al dan niet tot eten over te gaan (family FOMO bijvoorbeeld). Evengoed zal het eetdagboek van de Londense vlogger Lily een feest der herkenning zijn voor velen. Overdadig en culinair eetgedrag wordt namelijk voortdurend afgewisseld met meer gezonde momentjes, waardoor balans en -vermoedelijk- figuur in tact blijven. Een akelig lege koelkast als de hare helpt daar vast ook bij.

Maar dat ‘feest der herkenning’ houdt ergens wel op natuurlijk. Bij de vele kopjes gruwelthee met melk bijvoorbeeld, maar ja, je bent Brits of niet. En ik weet niet hoe het met jouw moeder zit, maar die van mij, hoewel verdomd zorgzaam en prima kokend en alles, organiseert zelden (tot nooit) barbecues van dit dreamy kaliber…

Meer van alles:

Meer weten over Lily Pebbles? Klik hier (Bloglovin), hier (YouTube) of hier (Twitter).

Eerdere afleveringen uit deze rubriek zien? Klik hier. 

Eetdagboek | Lily Pebbles: