Sterrenstulpje: Jennifer Lopez

Jennifer Lopez heeft het met Kardashians bezaaide Hollywood Hills gelaten voor wat het is en een nieuw optrekje gekocht in die andere populaire wijk in Los Angeles, Bel-Air. Ze betaalde liefst 28 miljoen dollar voor het optrekje. Let wel: dat is (na een korting van liefst 12 miljoen dollar) een koopje!

De immens populaire zangeres kocht het huis van actrice Sela Ward die er in eerste instantie liefst 40 miljoen dollar (ongeveer 36 miljoen euro) voor wilde hebben. Hoe La Lopez het voor elkaar heeft gekregen al die miljoenen van de prijs af te krijgen is zelfs voor TMZ een raadsel, maar zal toch niet de belangrijkste reden tot innige vreugde zijn. Dat is duidelijk het droomhuis zelf.

Met ruim 1200 vierkante meter is het verdraaid fijne optrekje groot genoeg om onderdak te bieden aan in ieder geval één paar flinke billen, een handjevol kinderen en een of meer dansende logees. En niemand hoeft zich er te vervelen: het huis heeft immers een eigen meer (!), een eigen strand, een golfbaantje en een bioscoop.

De woning is bovendien uitgerust met een zwembad en een buitenkeuken. Verder hebben nagenoeg alle vertrekken enorme raampartijen en een openhaard.

Huiselijk & Warm

Wat de cottage-stijl woning echter pas echt bijzonder maakt is de sfeer. Die is huiselijk, warm en knus, een zeldzaamheid voor woningen die zo groot en luxe.

Dankzij de weelderige begroeiing en de overdekte privé-brug die je over moet om bij het woonwalhalla te komen, kan La Lopez bovendien in alle rust van haar nieuwe paradijsje genieten.

gi

Ook de huizen van Brangelina, Taylor Swift en Sylvie Meis zien? Klik hier.

Foto’s (via House Beautiful):

jlo jlo1 jlo2 jlo7 jlo6 jlo5 jlo4 jlo3 jlo8 jlo9 jlo10 jlo11 jlo12 jlo13 jlo14 jlo15 jlo16 jlo17 jlo18

 

 

Jenny from the other block

’s Werelds bekendste latino-zangeres Jennifer Lopez gaat sinds kort eveneens door het leven als ‘Jenny from the new block.