Gluren bij de Buren: DIY Laura

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis mogen rondkijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: Lauren in LA.

Lauren is een DIY-koningin; knutselen leverde haar zo veel volgers op dat het zelfs bij YouTube opviel. Ze is een Japans-Fins-Oekraïens mengelsmoesje, afkomstig uit het Canadese Toronto,  maar heeft volkomen terecht nu ook een onderkomen in de überzonnige glamourstad LA. En dat onderkomen is af!

De vlogger (22) zelf is ingenomen met het resultaat en showt het dan ook graag. Dank daarvoor want zo kan een ieder die dat wil ook eens zien hoe een echte DIY-er woont. En dat is duidelijk kleurrijk, fun, strak, netjes, en dat alles ruiterlijk overgoten met unieke details.

Er valt ook wat te leren: ten eerste dat je nooit te oud bent voor zitzakken en knuffels, ten tweede hoe je een grote ruimte zonder tussenkomst van muurtjes verandert in meerdere vertrekken en ten derde hoe ook jij je huisraad voor een prikkie bij elkaar sprokkelt. Super handig, niet?

Doch niet zo handig als haar poeptip. Ja echt. Kijken dus, die shit.

Meer over Lauren vind je hier (YouTube), hier (website) of hier (Twitter).

Andere woningen uit Gluren bij de Buren vind je hier.

LA APARTMENT/LOFT TOUR | LaurDIY