Kaarsen: Inspiratie & DIY

Wie een kaars- of kaarsenhouder zoekt kan natuurlijk naar de Xenos, maar het hoeft niet. Of het je nu om de kaars zelf of om de kandelaar gaat, je maakt het tegenwoordig makkelijk zelf! Een inspirerend overzicht.

Zelf kaarsen maken:

Kaarsen zijn niet duur, maar wie er toch graag op bespaart of wie gewoon te specifieke wensen heeft, kan er natuurlijk ook voor kiezen om de sfeer-verhogende fakkeltjes zelf te maken. In deze video vertelt de lieftallige Jen je precies wat je daarvoor nodig hebt (niet veel) en wat je moet doen (niet weinig, maar wel makkelijk). En voor je het weet heb je mooi je eigen homemade kaars op tafel staan!

Ook Rachel maakt haar eigen kaarsen en gebruikt net weer even andere technieken en materialen dan Jen. Mocht je je na het zien van de video wel een beetje afvragen wat shortening is.. Dat lees je hier.

 

DIY-Kandelaren:

En ook de leukste kandelaren knutsel je gewoon zelf in elkaar. Bonus: je mag helemaal zelf kiezen hoe ze eruit komen te zien! Geen inspiratie?! Voilà! Een aantal top-ideeen op een rij..

kaarsJute en rendieren, wie had ooit gedacht dat dát een gezellige combi zou worden! Je leest hier hoe je deze pronkstukken maakt.

 

Simpel maar doeltreffend, maar wel even een grote rol plakband leegmaken. Stap voor stap in foto’s? Kik hier.

 

kaardGoed. Hij is wel een beetje in het, eh, Noors, deze beschrijving van DIY-er Signe. Maar het ontwerp is zo cool dat het wel een taalcursusje waard is, of niet dan?

 

 

kaardsWat maken ze toch leuke dingen, in Noorwegen. De uitleg in kwestie is al evenmin te snappen, maar dit ideetje lijkt echter vooral een kwestie van de juiste spullen kopen en in elkaar schuiven. Easy peasy. 

 

 

Starbucks-koffie. Eh, kaars. Leuk om weg te geven, nog leuker om te houden!

 

kaarsSimpel maar chic. Stoer maar glamoureus. Robuust maar verfijnd. Deze boomstammen van Etsy.com zijn het allemaal en zijn het helemaal!

 

 

Een kaarsenhoudertje, ‘natural style’.

 

 

 

Inspiratie:

Geen DIY, wél inspirerend. Of gewoon, voor wie nog niet genoeg gehad heeft of überhaupt zijn vraagtekens zet bij het hele fenomeen, want na het zien van deze afbeeldingen twijfelt hopelijk niemand er meer aan: een goede kaars is een must in huis!

kaarssVia: etsystatic.com

 

kaarssVia: wax-printer.com

kaarssVia: Pinterest

kaarssVia: Pinterest

kaarssVia: thegreenhead.com

 

kaarssbykoket.com

 

kaarssmyeasyrecipes.net

 

kaarsVia: ethical-hedonist.com

kaars

Via: interestingfor.me

Via: LemonadeMakingMama.com

kaarsVia: favim.com

kaarsVia: Pinterest

kaardVia: Pinterest

kaardVia: Pinterest