Fun #Food Diary: fitgirl Laura (maar eigenlijk Kelly)

Steeds meer foodies kiezen ervoor hun ‘verorberingen’ vast te leggen in een eetdagboek en TheHappyHouse selecteert hieruit de meest smaakmakende opnames. Laat je inspireren door de originele, culinaire en/of gezonde menu’s van de beste foodbloggers! Dit keer: fitgirl Laura eet als voormalig fitgirl Kelly.

Dit eetdagboek is van vlogger Laura Brijde, maar ze eet als vlogger Kelly Caresse. Dussss..

Ontgaat het nut ervan je een beetje? Dan ben je niet de enige. Maar een frisse invalshoek is het natuurlijk wél en de video heeft zeker ook wel wat inspirerends. Kelly heeft nog niet erg lang geleden een tweede kindje gekregen namelijk en dus is De Grote Strijd Tegen De Zwangerschapskilo’s definitief losgebarsten.

En dat zie je terug in wat Kelly en dus Laura eet: veel groente, fruit en gezonde koolhydraten. Tegelijkertijd is er ook ruimte voor een stukkie chocola, een speculaasje en een avondsnack. Niet te krampachtig dus, maar lekker normaal en menselijk. Heerlijk. Ook Laura is enthousiast over haar tijdelijke menu, op wat margarine na dan.

Het betreft een foodswap, dus Kelly heeft ook als Laura gegeten. En dat bleek minder makkelijk. Die video ook zien? Klik hier.

Meer van alles:

Meer weten over Laura? Klik hier (website), hier (YouTube) of hier (Bloglovin).

Eerdere afleveringen uit deze rubriek zien? Klik hier.

Wat eet Kelly Caresse: