Gluren bij de Buren: Miss Lipgloss uit Zwolle

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis mogen rondkijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: Beautyblogger Cynthia Schultz (Miss Lipgloss) uit Zwolle.

Het is eigenlijk een super vet huis! Het komt uit 1700 en is dan ook rijkelijk bedeeld met oude elementen. Bovendien heeft het enorme ramen en is het door de bewoners, Miss Lipgloss en haar vriend, tot een aangename en gezellige verblijfplaats gemaakt. Daar komt nog bij dat er een ‘Het Hok’ is. En iederéén zou een ‘Het Hok’ moeten hebben..

Maar wie verder kijkt, en daar helpt de beautyblogger je bij, ziet ook algauw de gebreken van het huis. Die mooie ramen kunnen niet open, de badkamer heeft een schimmelprobleem, het is waanzinnig gehorig en van de binnenplaats komt geregeld net iets te veel herrie. Bovendien komen ze om in de fietsen waar geen goede plek voor is en die dus maar in de woonkamer staan.

Verhuizen

Cynthia en haar vriend gaan dan ook verhuizen! Vandaar dat ze juist nu een home tour doet. Of ze straks ook haar nieuwe huis zal laten zien vertelt ze niet, maar dat is wel te hopen. Zo’n beetje alle meubels worden namelijk vervangen dus er zal weer genoeg te zien zijn!

Meer over Miss Lipgloss vind je hier (YouTube), hier (website) of hier (Twitter).

Andere woningen uit Gluren bij de Buren vind je hier.

Laatste Home Tour – Miss Lipgloss: