Gluren bij de Buren: Gekke Eva

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis mogen rondkijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: beauty-goeroe en vlogger Eva Gutowski. 

De home tour die vlogger Eva heeft opgenomen is misschien wel de eerlijkste ooit. Ze lijkt althans erg weinig verborgen te houden, want haar rondleiding leidt je langs een hal die in permanente staat van verwarring verkeert, een kaarsenkerkhof, een veelvuldig onder gepist kleed, een veelvuldig onder gepiste bank en luttele meters nepgras.

Ook showt ze haar banale collectie spuuglelijke mokken, haar bed met kriebel-plaid en kussens die vooral in de weg liggen en haar douche die zich leent voor de betere douche-feestjes (?).

Gek, gekker, gekst

Alsof dit bij elkaar nog niet gek genoeg is, had Eva maar één doel voor het appartement en dat is het zo Pinterest-waardig (lees: perfect) mogelijk maken. En nóg veel gekker is dat ze daar, met alle bovengenoemde gekkigheid, nog in geslaagd is ook. Het aller-gekst is Eva echter gelukkig zelf, wat de vermakelijkheid van deze home tour naar een bovengemiddeld hoog plan tilt.

Meer over deze gekke chick vind je hier (YouTube), hier (website) of hier (Twitter).

Andere woningen uit Gluren bij de Buren vind je hier.

Apartment Tour Eva Gutowski: