Sterrenstulpje: David en Victoria Beckham

David en Victoria Beckham hebben besloten hun villa in Zuid-Frankrijk te verkopen en dus gaan eindelijk de deuren van deze droomplek open.

Het stel vraagt 2,4 miljoen pond (2,75 miljoen euro) voor het huis en dat lijkt misschien veel maar is eigenlijk een koopje. De Beckhams kochten het huis in 2003 namelijk voor 1,3 miljoen pond, maar investeerde er liefst 5 miljoen in. Dat is ook wel te zien, de villa is luxe afgewerkt en van alle gemakken voorzien.

De woning ligt in het dropje Bargemon en beschikt onder meer over zes slaapkamers, een infinity pool en fantastische uitzichten. Niet dat de Beckhams daar erg van genoten hebben; ze zouden de Franse villa zelden bezocht hebben. Dit wordt dan ook genoemd als reden voor de verkoop, onder meer door Manchester Evening News. 

Meer

Meer foto’s en informatie over de woning vind je hier.

Ook de huizen van Jennifer Lopez, Taylor Swift en Brad en Angelina zien? Klik hier.

Foto’s (via DailyMail):

huis4 huis5 huis7 huis8 huis9 huis10 huis11 huis12 huis13 huis14 huis6