Gluren bij de Buren: wit-junk Kate La Vie

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis mogen rondkijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: wit, witter, witst met Kate La Vie. 

Kate (Glasgow) houdt van wit. Véél wit. Een echt Jan des Bouvrietje dus. “Het ziet er gewoon zo schoon en helder en mooi uit”, verzucht ze er zelf over.

Wie nu een kil en saai appartement verwacht komt echter hartstikke bedrogen uit. Kate heeft jarenlang succesvol gezwoegd op de look, en dat blijft niet zonder resultaat. De boel wordt vooral in balans gehouden door haar lievelings-mintgroen, wat marmer, verschillende hout-tinten en veel gouden details. En oh ja, een stuk of wat gallery walls, want daar kun je er blijkbaar niet genoeg van hebben.

Ook leuk: Kate’s talent voor organiseren en structuren (zie onder meer voorraadkast en make-upverzameling), de verrassings-kat (hey, jij ook hier), haar verborgen keuken (wil ik!) en haar bad op pootjes.

Meer:

Meer over deze Jan des Bouvrie vind je hier (YouTube), hier (website) of hier (Twitter).

Andere woningen uit Gluren bij de Buren vind je hier.

Apartment Tour: Kate La Vie: