Hot in foodie-land: sushi van banaan

Nou was de banaan al behoorlijk geslaagd, maar daar kon blijkbaar best nog een schepje bovenop. Dus nu is er banaan-sushi. Een lumineus en smakelijk idee dat dan ook onmiddellijk de nodige navolging vond. Tadáááá, een nieuwe Pinterest-foodtrend is geboren.

Het is echt heel leuk. Waarom? Ten eerste omdat het er heel lekker en trendy uitziet en ten tweede omdat banaan hoofdbestanddeel is. Duh.

De enthousiastelingen die het nieuwe type sushi onmiddellijk omarmden en het tot een hit maakten, lijken zich echter wel op te delen in twee kampen. Enerzijds: zij die de snack gezond houden en er dus enkel ingrediënten aan toe voegen die door welke dieetgoeroe ook goedgekeurd zouden worden. En anderzijds: zij die dat niet doen.

Disco-dip

Maar of je nu een disco-dipmens of een pistache-kruimelpersoontje bent, de bedoeling is natuurlijk dat je je eigen creativiteit inzet om tot een oogverblindende sushi te komen! Doch echter, hieronder wél wat inspiratiemateriaal.

En voor wie zijn mening over de banaan nog aan het samenstellen is? Lees dit.

Zo leuk is sushi van banaan: