Extreem smal huis te koop voor 1,4 miljoen

Het is wellicht het smalste huis dat je ooit gezien hebt en toch moet de woning de hoofdprijs opbrengen. Het postzegelvertrek ligt dan ook in Central London, de duurste wijk in de Britse hoofdstad.

Het is bekend dat de huizenprijzen in Londen er niet om liegen maar dit huisje, dat van links naar rechts overbrugd kan worden met een flinke stap, slaat zo’n beetje alles. Het meet iets meer dan twee meter in de breedte (7 ft.) en toch denkt de eigenaar er ruim 1,4 miljoen euro voor te vangen.

Volgens de makelaar, John Grinling van Winkworth, is het echter een uitstekende koop (duh). Sowieso is het een van de goedkoopste huizen in de wijk (het meeste vastgoed gaat er van de hand voor niet minder dan 5 miljoen euro) en het mag dan smal zijn, het zou niet claustrofobisch aandoen.

De makelaar verkocht het pand, dat stamt uit 1830, in 20 jaar tijd dan ook meerdere keren en iedereen zou er naar volle tevredenheid gewoond hebben.

Kabouterhuisje

‘Klein maar fijn’ lijkt ook wel op te gaan voor dit kabouterhuisje. Het meet nog geen 50 vierkante meter maar heeft twee slaapkamers, twee woonkamers, twee badkamers én een balkon.

“Het is bijna onzichtbaar. De meeste mensen lopen er zo voorbij, zich niet eens bewust van het feit dat het een huis is, maar schijn bedriegt”, zegt Grinling erover tegen de Britse Metro. “De vorige eigenaar huurde een kanaalboot-ontwerper in om de ergonomie van het huis te verbeteren en er is echt best veel ruimte.”

Een indruk van de woning vind je hieronder. Wil je meer zien? Klik  hier.

Foto’s:

Central London's narrowest house which is just seven-foot wide has gone onto the market for £1.25 MILLION. See SWNS story SWNARROW. The home on Peel Street in Kensington is hardly even noticeable but estate agents are describing it as being Tardis like inside. It has two bedrooms, two bathrooms and two reception rooms and is thought to be one of the cheapest freehold properties in an area where the average terrace home costs more than £4 million. The Winkworth estate agency is calling the 538 sq/ft home as a "remarkable, compact and charming" Victorian terraced home.

Central London's narrowest house which is just seven-foot wide has gone onto the market for £1.25 MILLION. See SWNS story SWNARROW. The home on Peel Street in Kensington is hardly even noticeable but estate agents are describing it as being Tardis like inside. It has two bedrooms, two bathrooms and two reception rooms and is thought to be one of the cheapest freehold properties in an area where the average terrace home costs more than £4 million. The Winkworth estate agency is calling the 538 sq/ft home as a "remarkable, compact and charming" Victorian terraced home.

Central London's narrowest house which is just seven-foot wide has gone onto the market for £1.25 MILLION. See SWNS story SWNARROW. The home on Peel Street in Kensington is hardly even noticeable but estate agents are describing it as being Tardis like inside. It has two bedrooms, two bathrooms and two reception rooms and is thought to be one of the cheapest freehold properties in an area where the average terrace home costs more than £4 million. The Winkworth estate agency is calling the 538 sq/ft home as a "remarkable, compact and charming" Victorian terraced home.

Central London's narrowest house which is just seven-foot wide has gone onto the market for £1.25 MILLION. See SWNS story SWNARROW. The home on Peel Street in Kensington is hardly even noticeable but estate agents are describing it as being Tardis like inside. It has two bedrooms, two bathrooms and two reception rooms and is thought to be one of the cheapest freehold properties in an area where the average terrace home costs more than £4 million. The Winkworth estate agency is calling the 538 sq/ft home as a "remarkable, compact and charming" Victorian terraced home.

Central London's narrowest house which is just seven-foot wide has gone onto the market for £1.25 MILLION. See SWNS story SWNARROW. The home on Peel Street in Kensington is hardly even noticeable but estate agents are describing it as being Tardis like inside. It has two bedrooms, two bathrooms and two reception rooms and is thought to be one of the cheapest freehold properties in an area where the average terrace home costs more than £4 million. The Winkworth estate agency is calling the 538 sq/ft home as a "remarkable, compact and charming" Victorian terraced home.

Central London's narrowest house which is just seven-foot wide has gone onto the market for £1.25 MILLION. See SWNS story SWNARROW. The home on Peel Street in Kensington is hardly even noticeable but estate agents are describing it as being Tardis like inside. It has two bedrooms, two bathrooms and two reception rooms and is thought to be one of the cheapest freehold properties in an area where the average terrace home costs more than £4 million. The Winkworth estate agency is calling the 538 sq/ft home as a "remarkable, compact and charming" Victorian terraced home.