Bewaardozen organiseren doe je zo

Is jouw afdeling voorraadtrommels en bewaardoosjes standaard een ontplofte bende? Kost het jou ook altijd eindeloos veel tijd en ergernis om de juiste deksel bij het juiste bakje te vinden? Dan gaat deze video hopelijk wat verlichting bieden.

Ik accepteerde het eigenlijk domweg als een van de lelijkere kanten van het leven. Zoals daar ook zijn: pukkels op allerhande lichaamsdelen, het standaard tekortschietende banksaldo en Ivo Niehe. Maar het blijkt allemaal een stuk minder hopeloos! Ook jouw bakjes-chaos valt te organiseren, je moet alleen even weten hoe.

Dat beweert althans Kathryn van DoItOnaDime. In haar nieuwste video laat ze je zien hoe je orde in de hel der plastic (zou moeten zijn: glas) aanbrengt én houdt. In slechts drie minuten behandelt ze liefst zeven manieren om je voorraadbakjes voortaan de baas te zijn. Kleine moeite, minimale kosten, groots effect!

giphyOok zien hoe je je huisraad organiseert, je maaltijden prept of je boodschappen bewaart? Klik hier.

How to organize tupperware & food storage containers: