Bizar ‘Flintstone’ huis te koop

Ze noemen het liefkozend het Flintstone huis. Vermoedelijk omdat ‘extreem rare woning’ minder aardig klinkt, maar toch is dat eigenlijk precies wat het is. Met de verkoop wil het dan ook nog niet echt vlotten.

Er zijn best wat rare huizen. Dit hier is bijvoorbeeld een mooi voorbeeld. Toch is dit Flintstone-huis, gelegen nabij San Francisco, er één van een buitencategorie; het heeft zelfs zijn eigen Wikipedia-pagina! (Projectje van William Nicholson en nee, er staat niet bij wat hem bezielde.)

Het gebouw is samengevat wat spacy, wat holbewoneresk (vandaar de naam van het huis) én lastig in te richten door de vele ronde vormen die het rijk is. En oh ja, het is paars en oranje. Vermakelijk voor ons om naar te kijken misschien, maar om er in te wonen?! Dat is toch een verhaal apart.

Jaar te koop

Dat lijken veel mensen althans te denken, want het huis raakt maar niet verkocht. Het staat inmiddels een jaar te koop en de vraagprijs is al twee keer verlaagd, aldus Tech Insider.

Dat niemand er vooralsnog echt warm voor loopt heeft wellicht ook wat met de prijs in kwestie te maken, ze wilden er namelijk liefst 4,2 miljoen dollar voor hebben. Dat is inmiddels met ruim een miljoen verlaagd, maar dat heeft tot dusver nog niet tot verkoop geleid.

Dus, heel rijk, emigreer-graag, kleurenblind persoon met Fred Flintstone-ambities, dit is je kans!

 

The Flintstone House:

flint flint0 flint1 flint2 flint3 flint4 flint5 flint6 flint7 flint8 flint9 flint10 flint11