Gluren bij de Buren: Mary ‘California Cool’ Elizabeth

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis mogen rondkijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: de eclectische stijl van Mary Elizabeth.

Wie een mooi gestyled huis wil doet er goed aan een innige relatie met Pinterest aan te gaan, maar Mary Elizabeth laat hier even zien dat je eigen stijlregels volgen soms tot nóg betere resultaten leidt. Niets in haar woning (locatie: Venice Beach) lijkt doordacht, bij elkaar te passen, zorgvuldig op elkaar afgestemd of anderszins ‘Pinterest-waardig’.

Het is zogezegd nogal een eclectische mix, waarin dan ook ‘niets permanent of perfect is’. Maar werk in wording of niet, het is een behoorlijk inspirerend optrekje. Het is er knus en warm, overal staan dingetjes die erom vragen nader bekeken te worden en het is opvallend eigen. Maar dan dus op een goede manier.

Niet toevallig

Dat het zo’n aparte en tegelijkertijd toch zo’n geslaagde woning is, is overigens minder verwonderlijk dan het lijkt; we hebben met een professionele interieurstylist te maken! Maar blijkbaar wel één met een duidelijke visie, die zich naar eigen zeggen het beste laat omschrijven als Glam Meets California Cool.

Wat verder opvalt in de video: het niet-traditionele, niet-keukerige kleed in de keuken, haar bedloze bed, haar gelukkige ladekastje en de pikzwarte badkamer. En de matching outfits van haar en haar hond, maar we doen natuurlijk net of we die níét gezien hebben.

giphy

Meer:

Meer over deze vrolijke dame vind je hier (YouTube), hier (website) of hier (Twitter).

Andere woningen uit Gluren bij de Buren vind je hier.

 

HOUSE TOUR – #CASAme