Sterrenstulpje: Patrick Dempsey

Het overwinnen van een relatiedip wordt in huize Dempsey blijkbaar gevierd met een nieuw huis. Bridget Jones-nieuweling Patrick en zijn Jill, die in 2015 nog besloten uit elkaar te gaan, zullen binnenkort hun intrek nemen in een vers aangeschafte luxueuze villa in Miami.

Het witte, lichte onderkomen ligt op korte afstand van het strand en is niet alleen binnen, maar zeker ook buiten van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de tuin over een riant terras met verschillende zithoeken, een (zoutwater) zwembad en een tennisbaan.

De woning zelf is uitgerust met vier slaapkamers en vier luxe badkamers, en ook de benedenverdieping biedt de nodige comfort. Hier zorgen onder meer hoge plafonds, verschillende openhaarden, houten vloer en moderne keuken wel voor.

Beu

Het stel is er gelukkig op het laatste moment in geslaagd het huwelijk te herstellen, maar mochten ze elkaar in de toekomst weer even beu zijn dan hoeft dat in dit huis geen enkel probleem te zijn. Met een oppervlak van ruim 400 vierkante meter kun je elkaar welbeschouwd namelijk prima ontlopen.

De Dempseys betaalden 6,4 miljoen dollar voor het huis, weet TMZ, die ook foto’s van de oude woning heeft.

Ook de huizen van David en Victoria, Jennifer Lopez en Taylor Swift zien? Klik hier.

Foto’s:

pat1

pat2 pat3 pat4 pat5 pat6 pat7 pat8 pat9 pat10