Inspiratie: De herfst in huis halen doe je zo

Eén blik naar buiten en je weet het; het is herfst. We kunnen er niet meer omheen, maar we kunnen er wél het beste van maken. Deze dames laten je zien hoe je dat doet als het om je interieur gaat. En wat blijkt? De herfst binnen is aanzienlijk gezelliger dan de buiten-variant!

Sinds halverwege juni zitten wij in een verbouwing dus persoonlijk zou ik al heel gelukkig zijn als het troep-vrij is en de gewone dingen weer op hun plek staan. Werkelijk iedere gelegenheid (seizoen, feestdag, donderdag) aangrijpen om je decoratieve huisraad te restylen is dus niet bepaald waar ik momenteel op zit te wachten.

Maar anderen gelukkig wel. Deze dames bijvoorbeeld zijn stuk voor stuk home decor schuine streep DIY koninginnen! Allemaal postten ze de afgelopen week een video waarin ze laten zien hoe zij met relatief simpele ingrepen een heerlijk, herfstig huis creëerden. En of je het nu koopt of zelf maakt, een luie inrichter bent of juist niet, graag helemaal los gaat of het liever subtiel houdt, er is voor ieder wat wils. Als dat geen Happy Herfst wordt..

Meer uit de Doe Je Zo-rubriek vind je hier.

Inspiratie voor Herfst Decoratie

 

Lisa van Loveli Channel:

 

 

graceful + lovely:

 

 

Reese Regan:

 

 

White Piece: 

 

 

How Jen Does It: