Gluren bij de Buren: Angelique & Mecah

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis mogen rondkijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: de goede hoeveelheid spullen van Angelique en Mecah.

Angelique en Mecah wonen als zo’n twee jaar samen in LA en dat doen ze alleraardigst. Dat heeft wellicht te maken met het feit dat Mecahs ouders interieurontwerpers zijn en/of dat ze bij elkaar opgeteld ‘precies de juiste hoeveelheid spullen houden’. Dat wil zeggen: de één verzamelt alles, de ander gooit alles weg.

Toegegeven: het geheel oogt zeker uitgebalanceerd qua bezittingen, maar ook qua kleur heeft het koppel het voor elkaar. De slaapkamers gelden hierbij vooral als licht, zacht, zen en meisjesachtig maar de woonkamer heeft een veel pittiger zwart/wit/geel-thema. Een combi die ze danken aan een uitverkoop bij Z Gallerie. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn.

En waar het pittige en eigenwijze kleurenpallet even geen uitkomst biedt, wordt dat kundig opgelost met varkentjes. Vast een tip van Mecahs ouders.

Meer:

Meer over de blonde helft van het duo vind je hier (YouTube), hier (website) of hier (Twitter).

Andere woningen uit Gluren bij de Buren vind je hier.

 

Apartment Tour / Angelique & Mecah: