De mooiste (en lelijkste) volledig witte interieurs

Weinig interieurs zijn zo minimalistisch en tegelijkertijd zo gewaagd als een volledig witte inrichting. Wie het omarmt (of aandurft) wacht een waar rustoord, maar let op: er bestaat zoiets als té wit.

In mijn huurappartementje in Utrecht had ik helaas donkere vloerbedekking, anders was het beslist op een rasecht Jan-des-Bouvrietje uitgelopen.

Nu ik samenwoon steekt mijn kleurverslaafde vriend hier helaas een hardnekkig stokje voor, maar het blijft mij aanspreken, een volledig wit interieur. Je woning wordt er gewoon zo zen van, een soort sereen heiligdom waar je niet eens moeite hoeft te doen om tot rust te komen, dat zit gewoon bij de prijs inbegrepen. Bovendien oogt het zo maagdelijk en schoon, zo opgeruimd en tevens zo stijlvol. What’s not to love?!

Walhalla

Gelukkig heeft mijn lief wél smaak en hebben we elkaar inmiddels ook op interieur-gebied zonder al te veel gemopper gevonden. Maar zo nu en dan droom ik nog graag weg bij een wit walhalla. En dat kun jij nu ook doen, want de allermooiste die ik vinden kon heb ik hieronder verzameld.

Wie het wegdromen liever achterwege laat en daadwerkelijk aan het blanco inrichten slaat, doet er echter goed aan een plaatsje in zijn achterhoofd in te ruimen voor het volgende risico: er bestaat namelijk zoiets als té wit. Zelfs een volledig wit interieur heeft een hint van kleur nodig. Vandaar ook wat voorbeeldjes van hoe het niet moet.

Inspiratie: Witte Interieurs

 

Te Wit:

 

wit

Via: picview.info

witVia: architectureartdesigns.com

tewitVia: Housesen.com

 

Grensgevalletje:

 

witVia: creativevp.com

 

Goed Wit:

 

witVia: fancycribs.com

witVia: 4.bp.blogspot.com

witVia: brabbu.com

witVia: drawhome.com

witVia: trendir.com

witVia: Tumblr.com

witVia: wamhomedecor.com.au

witVia: psbydila.com

witVia: psbydila.com

witVia: minimalblogs.com

wit

Via: interior-idea.com

witVia: abduzeedo.com

witVia: interior-idea.com

witVia: psbydila.com

witVia: opicos.com

witVia: 79ideas.org