Schoolbus wordt droomloft

Leven in een oude schoolbus. Klinkt spartaans en dat zou het voor de meesten ook zijn. Niet voor de Duitse Felix en Mogli van Expedition Happiness echter, zij maakten van hun afgedankte bus een droomappartement.

Het heeft stromend water, een toilet, een douche en een prima keuken. En als je denkt dat dat bijzonder is voor een oude schoolbus dan heb je duidelijk de luxe afwerking nog niet gezien.

De relatief open en lichte woonplek, door het avontuurlijke stel inmiddels omgedoopt tot ‘Loft op Wielen’, heeft een bijzonder aangename, huiselijke sfeer meekregen. De landelijke inrichting, met veel gebruik van natuurlijke materialen en dat gecombineerd met veel wit en vleugjes industrieel en vintage, past de bus als een handschoen.

Zuiden

Felix en Mogli transformeerden het voertuig eigenhandig en met het doel de road trip van hun leven te kunnen maken. Het idee is om van Alaska zoveel mogelijk naar het zuiden af te dalen, liefst tot in Guatemala of Panama.

Hun avonturen houden ze inmiddels op verschillende kanalen bij, waaronder hun eigen website en Facebook-pagina. Ook Op YouTube zijn ze actief. Daar plaatsen ze onder meer deze ‘home tour’ video.

Loft op Wielen: