Inspiratie: food-trends van de sterren

Sterren eten heus wel. Ze weten alleen beter dan de gewone sterveling wat lekker is en tegelijkertijd minimaal belastend (of maximaal voordelig) voor het doorgaans ranke lijf. Geen wonder dat menig sterrenrecept uitgroeit tot trend. Chef Nikki Dinki behandelt er een paar.

Niet zelden zien celebs eruit om door een ringetje te halen. Stralende huid, volle bos haar en loeistrak in het vel, en banale zaken als leeftijd of zojuist geworpen baby’s spelen daarbij nauwelijks rol.

Geen wonder dat menigeen, die door een overdosis aan tegenstrijdige berichten allang niet meer weet wat nu echt gezond is, het caloriearme kunstje graag afkijkt van ’s werelds bekendste mensen. Als het goed genoeg is voor een ster, zal het ook wel goed genoeg voor mij zijn, lijkt het idee erachter.

Geen gekke gedachte

Dat blijkt zo’n gekke gedachte nog niet, zo bewijst Dinki deze week in de Wendy Williams-show. De professionele foodie toont in het programma enkele trendy recepten, op de kaart gezet door bijvoorbeeld Taylor Swift, Chrissy Teigen of Kourtney Kardashian. En alle gerechten hebben met elkaar gemeen dat je ze met een schoon geweten naar binnen kunt schuiven én dat ze lekker zijn.

Recept-inspiratie van de sterren: