Wooninspiratie: mooi met mat

Vooropgesteld: níéts tegen goud, koper of glanzende lakverf, in het geheel niet, maar een ruimte inrichten of afstijlen met exact het tegenovergestelde is zeker ook een overweging waard. Met de meer ingetogen luxe van een matte afwerking kun je namelijk alle kanten op. 

Wat hebben we een plezier gehad van goud en koper. Ondergetekende althans wel en dan met name van laatstgenoemde. Een echte woonliefhebber staat echter nooit stil, al was het de wens (sorry lief!). Het blijft leuk om ermee bezig te zijn en er valt immers altijd iets te verbeteren!

Wie zoekt naar een nieuwe invalshoek kan zich hier wellicht laten inspireren. Want de regelrechte eksters ten spijt: niet alleen glanzende objecten zijn mooi, ook een matte afwerking is om te watertanden. En de ‘doffe’ stroming blijkt in gebruik rete-flexibel; je kunt de plank nagenoeg niet misslaan.

Modern

De evengoed chique, maar glansloze stroming laat zich namelijk eenvoudig combineren met tal van woonstijlen; of je nu modern, bohemien, landelijk, romantisch, industrieel of design woont. Het kan bovendien op muren, meubels én accessoires, en komt in tal van kleurschakeringen.

Bovendien hoef je er je koperen of anderszins glanzende huisraad niet voor aan de kant te schuiven, het kan ook goed samen! Eigenlijk is mat dus de ideale woontrend. Dat wil natuurlijk zeggen: tot de volgende zich aandient!

Machtig mooi mat:

 

matVia: vtwonen.nl

 

mat

Via: Pinterest

 

mat

Via: seasons.nl

 

matVia: hofcraft.com

mat

Via: pure-original.nl

mat

Via: shopify.com

mat

Via: womanistical.nl

mat

Via: flowwonen.nl

Via: denverpost.com

mat

Via: vtwonen.nl

mat

Via: Pinterest

mat

Via: homedit.com

mat

Via: gadehuis.nl

mat

Via: vtwonen.nl

mat

Via: vtwonen.nl

mat

Via: Loods 5

mat

Via: Pinterest

mat

Via: interiorinsider.nl

 

matvia: interiorinsider.nl

Via: veracamilla.nl

matVia: woonguide.nl

mat

Via: villamus.nl

mat

Via: Loods 5

mat

Via: Styleguide.nl