Gluren bij de Buren: Vivians View

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis mogen rondkijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: het glazen paleis van vlogger Vivian. 

Ze gaat er met de hoofdprijs vandoor als het om uitzicht gaat. Godallejezus, wat is dát mooi. En wie had überhaupt gedacht dat nota bene Seattle zo adembenemend zou zijn?!

Het is dan ook maar goed dat ze gaat verhuizen, want met zo’n fucking view krijg je verder natuurlijk weinig gedaan. Voor ze de deur van dit glazen paleis echter definitief achter zich dichttrekt neemt ze gelukkig de moeite een kleine rondleiding te verzorgen. Zo kan een ieder die dat wil zich vergapen aan Seattle, maar ook zijdelings meegenieten van haar inrichting, die aan de minimalistische kant is.

En hoewel weids bejubeld, de scheidslijn tussen minimalisme en ronduit saai is natuurlijk dun (niet aanwezig, maar dat is alleen als je het mij vraagt). Gelukkig is dat bij Vivian nauwelijks het geval. Daarvoor heeft ze immers een handjevol andere invloeden omarmd zoals daar zijn: wat vleugjes modern en bohemien, wat Ikea- en Pinterest-invloeden, een dooie cactus én een foeilelijke keuken.

Meer:

Meer over deze vlogger vind je hier (YouTube), hier (Facebook) of hier (Twitter).

Andere woningen uit Gluren bij de Buren vind je hier.

Apartment Tour Vivian: