Nieuw: bedrijfje biedt unieke Ikea-meubels

Goed nieuws voor Ikea-shamers, de meubels zijn er niet langer eenheidsworst! Er is nu namelijk een manier om in ieder geval enkele stoelen en een flinke collectie banken van de meubelgigant een unieke look mee te geven. Een Belgisch bedrijfje zorgt daarvoor.

Voor Ikea geldt: je houdt ervan of je haat het.Toch blijken de huizen van haters gek genoeg maar zelden volledig Ikea-vrij. Dat komt: er is geen andere huisraad-zaak zoals de Ikea! Duh! De meubelwinkel met wereldroem is up-to-date, de kwantiteit van de collectie is er ongeëvenaard en de prijzen zijn al helemaal uniek in zijn soort.

Wie dat niet op waarde weet te schatten is wat mij betreft rijp voor een afspraak met een neuroloog. Vooruit, psycholoog. (Allebei mag ook.)

ikea

Ja maar lopende bandwerk, weinig origineel, iedereen heeft het, etc. Dat soort geluiden klinkt er vervolgens als de weeromstuit in het haterskamp. Maar als je de Billy, de room-divider en het schilderij met de roos (of het rijtje werklui op de New Yorkse wolkenkrabber) laat staan, valt dat allemaal best wel mee. Bovendien is de keuze reuze en stelt iedereen uiteindelijk zijn eigen collectie Zweedse meublementen samen, dus het geheel is altíjd uniek.

Stoffen en dessins

Voor wie dat echter nog niet goed genoeg is is er nu een bedrijf in België, Artside, dat te hulp schiet en de oplossing is simpel. Het interieurmerk levert namelijk hoezen voor enkele van de bestverkochte stoelen en banken van Ikea. Jouw zitmeubel in een heel eigen jasje dus!

Je kunt kiezen uit liefst 100 verschillende stoffen en dessins en wie twijfelt kan eerst staaltjes aanvragen. Volgens het Belgische online magazine Nina is het zelfs zo dat wanneer jouw bank of stoel niet in het standaardassortiment zit, je een op maat gemaakte versie kunt krijgen. Voor wie dat nog niet uniek genoeg is rest maar één oplossing: zelf meubels maken!

Meer informatie vind je hier. Levering in Nederland is in ieder geval geen probleem.