Cool van Kickstarter: Het einde van kabel-kluwen

Wie op de hoogte wil blijven van nieuwe gadgets en designs doet er goed aan Kickstarter in de gaten te houden, dé broedplaats voor noviteiten. Op TheHappyHouse langskomen kan echter ook; de allerleukste ontwerpen op kook- en woongebied worden ook hier trouw gedeeld. Met dit keer: de oplossing voor al uw kabels, Eclipse.

Eclipse is een regelrechte hit op crowdfunding-site Kickstarter. Met nog ruim een week op de klok is het gevraagde bedrag (50.000 dollar) namelijk al lang en breed binnen. Sterker nog: er is met een tussenstand van 457.390 dollar bijna tien keer zoveel opgehaald!

Heel verrassend is dat niet; ook op Kickstarter wordt succes mede bepaald aan de hand van vraag en aanbod. En met die vraag zit het wel goed. Anno 2016 heeft tenslotte iederéén op minstens een plek in zijn huis een ontzettende knoop aan (oplaad)kabels liggen die regelmatig tot ergernis leidt maar waarvoor eigenlijk niemand een andere oplossing heeft dan de onooglijke aanblik heel hard negeren.

eclipsTot nu dan, want Eclipse wil maar al te graag dé oplossing zijn voor al uw krankzinnige kabel-kluwen. Gelet op het enthousiasme van de Kickstarter-sponsors ziet menigeen dat ook zitten en niet zonder reden. Eclipse, naar een idee van Native Union, is namelijk een kabelwegwerker die onderdak biedt aan liefst drie snoeren, die door het kastje netjes van elkaar gescheiden blijven. Bovendien is het gelijktijdig een oplaadstation (met maximale oplaadsnelheid, zo wordt beloofd) én een verlengsnoer.

En dan komen daar nog allemaal heel aangename design-dingetjes bij zoals daar zijn: een spetterende look, een touch sensor en een heuse halo. Bovendien misstaat Eclipse niet op een tafel, maar kan hij ook aan de muur bevestigd worden.

Nu het budget binnen is zal de Eclipse dus daadwerkelijk in productie genomen worden. Verwacht wordt dat de eerste kabelhouders dit voorjaar geleverd kunnen worden.

Vroege instappers betalen nu nog 50 dollar voor de Eclipse. De verwachte winkelprijs staat nu op ongeveer 80 dollar.

Meer weten over de Eclipse? Klik hier (kickstarter) of hier (website) .

Over Kickstarter:

Kickstarter is een zogenaamde crowdfunding-website. Het doel ervan is artiesten, muzikanten, ontwerpers en andere creatieve breinen te helpen de middelen bij elkaar te vergaren om hun ideeën om te zetten in realiteit. Tot dusver zouden ‘tienduizenden creatieve projecten -klein en groot- het levenslicht gezien hebben dankzij de steun van de Kickstarter-gemeenschap’.

Meer zien uit Cool van Kickstarter? Klik hier.