Gluren bij de Buren: de eclectische stijl van Ari

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis mogen rondkijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: Ari uit het Canadese Québec City.

Ari woont nu een paar maandjes in haar loft in Québec en heeft het naar eigen zeggen volledig ingericht met zorgvuldig geselecteerde en/of zelfgemaakte vintage meubels. ‘Mexicali’ gold daarbij als inspiratie omdat het zo mooi past bij de terracotta vloer.

Als je haar inrichting echter tegen het licht houdt van de meer bohemien woonstijl heb je gek genoeg eveneens een één op één match. Denk hierbij vooral aan specerijkleuren, rijke en exotische stoffen, drukke dessins, Oosterse en  Marokkaanse tintjes, eclectische meubels en warme tapijten. Maar ook geborduurde kussens, houten schalen, aardewerk, planten, opvallende vormen en vooral veel ‘eigen keuzes’.

Opvallend

Hoe dan ook is het een inspirerend en verrassend geheel. Om hoe het geheel oogt, zeker, maar eveneens om het feit dat het een budgetinrichting betreft.

En daar komt nog bij dat de video voor deze rubriek opvallend kort is en Ari verfrissend wars is van commentaar. Lekker kijken dus!

Meer:

Meer over Ari, onderdeel van de Boat People Vintage, vind je hier (YouTube), hier (Facebook) of hier (Twitter).

Andere woningen uit Gluren bij de Buren vind je hier.

Apartment Tour Ari: