Faux Fur Furniture: wordt bont de nieuwste meubeltrend? 

Een beetje bont is al een veel gezien fenomeen in de interieurwereld maar het zou zomaar kunnen dat we aan de vooravond van de overtreffende trap hiervan staan. Er wordt namelijk gezegd dat faux fur in 2017 een belangrijke nieuwe woontrend wordt.

De trend, waar onder meer Brit.co over bericht, zou zich met name toespitsen op meubels. Dus: hopen harige stoelen, tafels, banken, poefs, bedden en al dies meer. En het is vooral te hopen dat de trend niet ongesteund overwaait, want er zijn natuurlijk ergere dingen dan veelvuldig neerploffen in warme, knusse vachtjes (met dito uitstraling)!

En de trend biedt nog een voordeel. Hij is verdraaid makkelijk te implementeren. In plaats van over te gaan op de aanschaf van een volledige set nieuwe meublementen, kun je het namelijk eenvoudig af met een tripje Ikea of Hornbach. Vanaf tien euro koop je hier de allerleukste bontjes die je vervolgens in je stoel of over een houten bankje smijt. En klaar!

Loeistrak

Voorts maakt het ook alleen maar zijdelings uit wat voor soort interieur je hebt. Bohemien, romantisch, brocante, industrieel, het past nagenoeg overal bij. Alleen de loeistrakke moderne inrichting kan mijns inziens een obstakel vormen, maar als je me het tegendeel wilt bewijzen: ik ben benieuwd naar het resultaat!

Wijzelf zijn met onze poef én onze poes (zolang het nog leeft mag het best echt bont zijn) in ieder geval al goed op weg. Toch zegt iets mij -en binnenkort vast ook mijn lief- dat het best nog wat bonter kan!

Faux Fur Furniture Foto’s:

Via: squarespace.com

bont

Via: interiorinsider.nl

bont

Via: popartdecorations.com

bont

Via: Tumblr

bont

Via: Homedit

bont

Via: trendhunters.nl

bont

Via: splendidhabitat.com

bont

Via: Soho Loft

bont

Via: Planete-deco.fr

bont

Via: fashionlab.nl

bont

Via: Interiorinsider.nl

bont

Via: Pinterest

bont

Via: Lifestylebyleonie.nl

bont

Via: horriblehome.com

bont

Via: Pinterest