5 x Inspirerende kerst-interieurs

Het wiel opnieuw uitvinden blijft zonde van je tijd en waarom zou je ook, als je het kerst-kunstje ook gewoon kunt afkijken bij deze dames? Zij gingen ook dit jaar weer helemaal los en dus bieden hun decoratie-video’s hopen inspiratie!

Wil je een keer een écht speciale kerstboom of wil je dit jaar vooral graag oogverblindend ingepakte cadeautjes eronder? Ga je voor kleurrijk of kleur-arm, en voor over-the-top of toch liever minimalisme?

Uit welk hout je ook gesneden bent, deze video’s gaan je helpen nog meer uit je kerstversiering te halen! Ze zijn immers afkomstig van vijf zwaargewichten als het gaat om inrichten en versieren. Ze laten je stuk voor stuk zien wat zij dit jaar van hun kerst-look gebrouwen hebben. Het kost een beetje tijd, maar dan zal het aan de sfeer ook echt niet liggen.

En bang dat je onvoldoende tijd overhoudt voor het kerstdiner hoef je ook al niet te zijn. Klik hier voor 15 übersnelle kerstrecepten!

5 x inspirerende kerst-huizen:

Kelly van House of Aqua:

Met de mooiste cadeautjes die je je bedenken kunt en een veelheid aan ideeën voor verse (kerst)takken.

 

Jen van How Jen Does it:

De witte (en zilveren en blauwe) kerst van Jen en de kracht van een consequent doorgevoerd kleurenpallet..

 

Dandy van Dandy Thingz:

Ze lijken elkaar uit te sluiten maar een minimalistische kerst behoort zeker ook tot de opties. Zie hier de chique maar ingetogen variant van Dandy Thingz:

 

I Love Being a Mommy:

Deze jonge moeder bewijst hier dat mooie kerstversiering heel goed zonder schreeuwerige kleuren kan.

 

The DIY Mommy:

Wat niet kan: te veel kerstversiering hebben. Wat wel kan: het leeuwendeel daarvan zelf maken. De leukste DIY-ideeen komen van dé DIY-moeder.