Gluren bij de Buren: Josh Veldhuizen alias Pietje Precies

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis mogen rondkijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: Modepopje Josh Veldhuizen.

De term ‘Pietje precies’ heeft misschien een wat dubieuze bijklank, maar gelet op het huis van Josh Veldhuizen is de eigenschap zeker niet alleen negatief. Het levert duidelijk ook best wat op. Perfectie bijvoorbeeld, want wat een pláátje van een huis! En dan te bedenken dat dit slechts een tijdelijk onderkomen is voor Josh en haar lover.

Wat de woning dan zo perfect maakt? Op kleur gesorteerde boeken bijvoorbeeld, unieke stukken, design meubelen en verse bloemen overal. Nee echt, OVERAL. Eigenlijk alles wat je in dit onderkomen tegenkomt is onmiskenbaar met uiterste precisie uitgezocht. En dus om je vingers bij af te likken. En daarnaast hartstikke schoon en opgeruimd.

Het geheel is dan ook comfortabel, licht, luxe en jaloersmakend. Josh laat alles dan ook met gepaste trots zien en wij kunnen niet wachten tot ze medio zomer 2017 een home tour door hun échte huis verzorgt!

Meer:

Meer over Josh V vind je hier (YouTube), hier (Facebook) of hier (Twitter).

Andere woningen uit Gluren bij de Buren vind je hier.

Home Tour Josh V.: