15 x Inspiratie voor de babykamer

De vaste bewoner zal aanvankelijk niet zo kritisch zijn, maar dat is natuurlijk geen reden om niet iets heel moois van de babykamer te maken! De broodnodige inspiratie doe je hier op.

Als het om babykamers gaat viert de minimalistische doch ultrahippe Scandinavische inrichting natuurlijk hoogtij, maar vlak vooral ook andere stijlen niet uit! Als het om toffe baby-kamers gaat namelijk leiden duidelijk meer wegen naar esthetisch verantwoord Rome; en dat ongeacht het beschikbare kameroppervlak of budget.

Zo zijn wij zelf momenteel de babykamer bij elkaar aan het het sprokkelen en hebben inmiddels enkele bijzondere items via internet op de kop getikt! Allen tweedehands en dus zeer vriendelijk geprijsd. Love it! Het kost een beetje zoektijd, maar dan heb je ook alles behalve een dertien in een dozijn-kamertje. Zodra het kamertje af is is de kans aannemelijk dat ik ‘m hier even show, dus blijf vooral langskomen 🙂

Nog twee

Twee dingen dan nog die op basis van onderstaande collage de aandacht verdienen. Zo gaat menigeen er wellicht vanuit dat een babykamer en harde kleuren niet combineren, maar uit enkele van onderstaande inspirerende kamertjes blijkt toch echt dat dat niet per definitie waar is. En uit de afbeeldingen blijkt bovendien dat je je vooral niet moet inhouden als het om accessoires gaat! Je baby geeft er wellicht niets om en ze dienen daarbij buiten bereik van grijpgrage handjes geplaatst te worden, maar voor een echt mooi kamertje blijken ze duidelijk onontbeerlijk.

Inspirerende baby-kamers:

babyVia: home-designing.com

baby

Via: freshome.com

 

baby

Via: Negenmaandenbeurs.nl

babyVia: home-designing.com

baby

Via: petiteamelie.nl

babyVia: prenatal.nl

baby

Via: elestilo.nl

baby

Via: kindercompagnie.nl

baby

Via: makeahome.nl

baby

Via: newbornhub.com

baby

Via: makeahome.nl

baby

Via: founterior.com

baby

Via: homedepot.com

baby

Via: hzcdn.com

baby

Via: dgmagnets.com