Finger Lickin’ Freakshakes: de allermooiste

‘Less is more’ zeggen ze wel eens, maar in het geval van de freakshakes wordt ‘less’ gelukkig niet eens overwogen. Want juist de extreme overdaad van deze milkshakes voor uitgehongerden levert de mooiste Instagram-plaatjes op!

Bescheiden doen?! Dat is nou net niet de taak van de freakshake. Sterker nog: de ultrahippe milkshake dankt zijn hele bestaansrecht aan copieuze overdaad. Dus denk een ijsdrankje met hele koeken erin in plaats van koekkruimels en volledige ijslolly’s in plaats van een bescheiden bolletje. En als het om kleur gaat kan het niet fluorescerend genoeg!

De volledig over-the-top-ijsdrank is inmiddels een ware trend, die zijn oorsprong recentelijk vond in Australië. Na down under volgde trendy Londen en nu zijn langzaamaan België en Nederland aan de beurt.

Wat je moet weten voor je de kans krijgt er één te bestellen? Ten eerste: je kan er alleen om vragen als je ook om een paar uur (extra!) lichaamsbeweging vraagt. Open deurtje, maar het kan maar gezegd. En ten tweede: door zijn foodporn-achtige gewaarwording ben je je volgers min of meer verplicht er mooie plaatjes van te posten. Want zo is het minstens zo hard genieten, minus de calorie-overload..

Fantastic Freakshakes!